Fiók törlése
Az alábbi űrlapon kérheti Journey Pal-fiókja végleges törlését. Ezzel fiókját és a hozzá tartozó személyes adatokat eltávolítjuk rendszereinkből.
Mi történik a fiók törlésekor?
• Fiókja véglegesen törlődik
• A fiókhoz kapcsolódó mentett helyek és előzmények törlődnek
• Ez a művelet nem vonható vissza
Inkább e-mailt írna? Keressen minket: [email protected]
