Je account verwijderen
Met het onderstaande formulier kun je je Journey Pal-account permanent laten verwijderen. Je account en de bijbehorende persoonsgegevens worden uit onze systemen verwijderd.
Wat gebeurt er als je je account verwijdert?
• Je account wordt permanent verwijderd
• Opgeslagen locaties en geschiedenis die aan je account zijn gekoppeld worden verwijderd
• Deze actie kan niet ongedaan worden gemaakt
Liever e-mail? Neem contact op via [email protected]
