Διαγραφή λογαριασμού
Μπορείτε να ζητήσετε την οριστική διαγραφή του λογαριασμού Journey Pal με την παρακάτω φόρμα. Ο λογαριασμός και τα σχετικά προσωπικά δεδομένα θα αφαιρεθούν από τα συστήματά μας.
Τι συμβαίνει όταν διαγράψετε τον λογαριασμό;
• Ο λογαριασμός σας θα διαγραφεί οριστικά
• Οι αποθηκευμένες τοποθεσίες και το ιστορικό του λογαριασμού θα αφαιρεθούν
• Η ενέργεια δεν αναιρείται
Προτιμάτε email; Επικοινωνήστε στο [email protected]
