Journey Pal
Strona głównaKatalog
Zaloguj sięLogowanie UE
Strona głównaKatalogKontaktDla muzeów
Zaloguj sięLogowanie UE

Usuń swoje konto

Za pomocą poniższego formularza możesz poprosić o trwałe usunięcie konta Journey Pal. Twoje konto i powiązane dane osobowe zostaną usunięte z naszych systemów.

Co się stanie po usunięciu konta?

Twoje konto zostanie trwale usunięte
Zapisane lokalizacje i historia powiązane z kontem zostaną usunięte
Tej operacji nie można cofnąć

Wolisz e-mail? Napisz do nas na [email protected]