Journey Pal
AcasăDirector
AutentificareAutentificare UE
AcasăDirectorContactPentru muzee
AutentificareAutentificare UE

Ștergeți contul

Puteți solicita ștergerea definitivă a contului Journey Pal folosind formularul de mai jos. Contul și datele personale asociate vor fi eliminate din sistemele noastre.

Ce se întâmplă când ștergeți contul?

Contul va fi șters definitiv
Locațiile salvate și istoricul asociat contului vor fi eliminate
Această acțiune nu poate fi anulată

Preferați e-mailul? Contactați-ne la [email protected]