Ta bort ditt konto
Du kan begära permanent borttagning av ditt Journey Pal-konto med formuläret nedan. Kontot och tillhörande personuppgifter tas bort från våra system.
Vad händer när du tar bort kontot?
• Ditt konto tas bort permanent
• Sparade platser och historik kopplade till kontot tas bort
• Åtgärden kan inte ångras
Föredrar du e-post? Kontakta oss på [email protected]
