Slet din konto
Du kan anmode om permanent sletning af din Journey Pal-konto ved at bruge formularen nedenfor. Denne handling fjerner din konto og tilhørende personlige data fra vores systemer.
Hvad sker der, når du sletter din konto?
• Din konto vil blive slettet permanent
• Alle gemte placeringer eller historik, der er knyttet til din konto, vil blive fjernet
• Denne handling kan ikke fortrydes
Foretrækker du e-mail? Kontakt os på info@journeypal.app
