Izbrišite svoj račun
Putem obrasca u nastavku možete zatražiti trajno brisanje računa Journey Pal. Time će se iz naših sustava ukloniti vaš račun i povezani osobni podaci.
Što se događa kada izbrišete račun?
• Vaš će račun biti trajno izbrisan
• Spremljene lokacije i povijest povezane s računom bit će uklonjene
• Ovu radnju nije moguće poništiti
Radije biste poslali e-poštu? Javite se na [email protected]
