Poista tilisi
Voit pyytää Journey Pal-tilisi poistamista pysyvästi alla olevalla lomakkeella. Tämä toiminto poistaa tilisi ja siihen liittyvät henkilötiedot järjestelmistämme.
Mitä tapahtuu, kun poistat tilisi?
• Tilisi poistetaan pysyvästi
• Kaikki tiliisi linkitetyt tallennetut sijainnit tai historia poistetaan
• Tätä toimintoa ei voi kumota
Haluatko sähköpostin? Ota yhteyttä osoitteessa info@journeypal.app
